Δώδεκα


δωδεκα

12:00'

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Σκουπίδια !

Ούτις

- Μετά από πολυετή διαχείριση τής πόλης και τμήματος τής καθημερινότητάς μας από την Διοίκηση Παπαγεωργόπουλου, η Πόλη έχει γεμίσει σκουπίδια.

- Στη Διοίκηση τής κάθε Δημοτικής Υπηρεσίας όπου όλοι έχουν αποκτήσει μιά καθεστωτική συμπεριφορά και με την βεβαιότητα τής ατιμωρησίας, ελάχιστες είναι οι περιπτώσεις που ο κάθε πολίτης αντιμετωπίζεται σαν πολίτης και όχι σαν υπήκοος.
- Αυτής τής συμπεριφοράς το άκρον άωτον είναι η κατάχρηση τών περίπου πενήντα εκατομμυρίων ευρώ, ( 50.000.000,00 € ) και η στάση τών "αρμόδιων" τού Δήμου, συμπεριλαμβανομένου τού Δημάρχου : ... πλακοστρώνουνε πεζοδρόμια (όσο προλαβαίνουνε!) και δίνουν αλλεπάλληλες συνεντεύξεις για το "έργο τους" στο ΤV 100.


- Η παρουσία τού διδύμου Παπαγεωργόπουλου και Ψωμιάδη, άλλοτε με την συνεργασία τους και άλλοτε με την αντιπαλότητά τους, που καθώριζαν τις πράξεις παραλείψεις και συμπεριφορές τους ( και που πάντα βασίζονταν σε κίνητρα τού  στενά ατομικού τους και μόνον οφέλους και ποτέ σε πολιτικό επίπεδο ), γέμισε την πόλη μας και το περιβάλλον της Σκουπίδια !


- Άς γίνουν οι εκλογές, ένας Βαρδάρης που θα εξυγιάνει επί τέλους το πολιτικό, πολιτιστικό, επιχειρηματικό και κοινωνικό περιβάλλον τής Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου